Stora ser så jättestor ut i linne och jeans

Stora har så många problem med sina kläder så det går knappt att föreställa sig. Sömmen på strumpor stör, hälen på strumpor sitter alltid fel, strumporna är knöliga under byxorna, t-shirtar är knöliga under armarna när hon har på sig långtröja över, dragkedjor på jackor och tröjor får inte vara vid halsen osv.

Nu när det börjar bli varmare så hittar vi henne allt som ofta i t-shirt ute men eftersom det fortfarande inte är varmt nog för det är det ett evigt bråkande kring kläder, speciellt att ha något över kortärmat. Så nu tänker jag testa och se om ett linne löser problemet med knölighet under armarna.

Efter ett hårt parti av finns i sjön, som jag förlorade, krävde Stora sitt pris som var att välja tyg till två linnen och detta med hästarna var det första (samma som i klänningen som jag gjorde klart här i veckan). Det andra tyget var med enhörningar/pegasuser så det kommer också snart.

Mönstret är Runis Every day Tank top eftersom jag tänkte försöka få ett kryss till i bingot. Jag valde den raka skärningen på framstycket och den kurvade på bak. Eftersom jag inte hade tillräckligt höga bitar kvar av hästtyget skapade jag en colorblock i ryggen. Den är i storlek 128 utan anpassningar.

Stora tyckte att linne blev för långt i fram, hon hade helt velat ha magtröja men där sa jag stopp. Men vi kom överens om att nästa skulle sluta lite närmare byxkanten så jag kommer nog att korta av nästa.

Material

Mönster:

Tyg:

  • Bomullstrikå med hästar
  • Bomullstrikå (ev med viscose) lila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *