Så Made by runi’s facebookgrupp startade en vårbingo nyligen och så klart triggade det igång mig. Jag har inte sytt nåt på väldigt länge utan har istället möblerat om och rensat i mitt rum. jag håller på att skapa ett klippbord och har fått upp min projektor som jag unnade mig som födelsedagspresent.

Men nu börjar man se golv och bord igen så nu borde jag sätta igång. Jag började med att göra klart lite påbörjade projekt. Jag hade sytt byxor till alla tre då de behöver lite varmare lekbyxor nu när vädret gör att de vill vara utan termobyxorna. Tyvärr var muddarna alldeles för stora så det blev aldrig att jag orkade minska in dom, förrän nu. Nu är dom all tre klara som tur är! (tog bara några månader). Det är Everyday Cozy Pants men utan fickor.

Ett annat projekt som legat ett tag är en klänning till Stora. Jag startade den i höstas på syjuntan hos min mamma. Jag gjorde klart den och kunde ge den till hennes födelsedag. Men eftersom jag hade sytt den med krage föll den inte henne i smaken och hon har vägrat använda den. Jag lovade att minska kragen så det var bara att sprätta… Sen kom jag inte längre innan vinterns energiminskning slog ner mig. Men nu har jag minskat krage till lite mindre än hälften, sytt fast den och fått Storas godkännande. Kragen är lite sned om man tittar på öljetthålen men det får vara, nu vill jag bara bli av med den. Med det sagt tycker jag den blev superbra! Panelen räckte inte riktigt i bak så jag sydde på en svart remsa som matchar framsidans mark.

Material

Möster:

  • Made by Runi – Everyday Cozy Pants
  • Cozy dress (mer än halverad krage)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *