För att hinna med ytterligare ett kryss på bingon och för att bli av med lite småbitar av tyg som ligger överallt gjorde jag några nya tvättrondeller av Runis gratismönster. Jag har faktiskt använt de andra jag gjorde mer än jag trodde. Mest för att tvätta bort ansiktsfärg från barnen och för att tvätta sår, men ändå.

Eftersom jag använder som som tvättlappar och att de inte behöver absorbera så är det bara två enkla lager med bomullstrikå i dom.

Jag kom ihåg det som enklare än jag trott att sy runt på overlocken men den här gången var jag nog lite inställd på at det skulle vara lätt för avsluten blev riktigt fula på de flesta, men det stör ju inte funktionen som tur är.

Jag kryssade av ”Something in patterned fabric” med dessa.

Material

Mönster:

Tyg:

  • bomullstrikå med skogsdjur
  • Stoff och Stil – Bomullstrikå med fåglar
  • bomullstrikå rosa med katter
  • Pink Poo – Pink Cats (95% bomull 5% Elestan. 190g/m^2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *