Denna vecka är det No hole in my pocket som är Runis Pattern of the week. Jag gjorde ju en till mig själv för ett tag sedan och jag älskar den och har planerat att göra fler men kan inte riktigt bestämma mig för tyg. Så jag tänkte göra en till flickorna medan jag velar på.

Jag gick igenom mina paneler och tänkte minska det lagret lite. Jag satte mig och gjorde lite planer eftersom det var så roligt med Mellans byxor. Jag fick fram tre alternativ som Lilla sedan fick välja mellan. Jag hade hoppats på Finuds (blå) eller Mamma Mu (grön) men det blev den rosa Sky från Paw Patrol. Genom att blocka med lit emörkrosa/lila och gult fick jag den att bli lite mindre rosa-rosa och jag är riktigt nöjd med hur den blev!

Jag valde att göra tunikalängden och utan krage med en mudd på 1,5cm istället. Trots att den blev så bra så hade vi inte riktigt en harmonisk stund under dagen… Allt från felklippta fickor, sytt på ena fickan på fel håll och sömmar som inte skulle sys gjorde att sprätten var framme mest hela tiden… men men det var väl en sådan dag idag igen. Jag blev speciellt nöjd med den lilla detaljen på fickorna. jag fick några småbitar kvar av ränderna på panelen så jag kunde använda dom till att kanta fickorna.

Material

Tyg:

  • bomullsjersey (panel)- paw patrol – skye
  • bomullsjersey ljusgul
  • bomullsjersey rosa/lila

Mönster:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *