För att få till lite fler rutor på min bingo bestämde jag mig för att göra lite fler trosor, dom går ju ganska snabbt att göra och jag kan rensa lite bland mina stuvbitar.

Jag började med ett par Basic Panties till Lilla i storlek 110. Jag har använt vikresår runt benen och mudd runt magen.

Sen gjorde jag två par matchande trosor till mig och Stora. Jag hade även här mudd i midjan och vikresår runt benen. Storas har samma tyg på baksidan som framsidan men mina fick det blå tyget i bak också eftersom det inte fanns stora bitar nog för att täcka min bakdel. Jag valde den modellen som var ”middle high” i storlek 38 eftersom min kropp börjar komma ikapp viktminskningen, och de sitter jättebra.

På vikresåren sydde men med trestegssicksack (stygnlängd 3 och stygnbredd 5) för första gången och jag gillade utseendet på det och att det täckte hela resåren vilket gjorde att den fick en plattare känsla än när jag använt vanlig ”svag” sicksack.

Lilla tyckte trosorna var jättefina och blev jätteglad när hon fick dom. Jag tycker dock att dom sitter lite tajt så jag kommer nog att göra stl 116 nästa gång till henne eftersom hon är lite rund om baken.

Stora testade sina och trots att jag kom ihåg mina sömnsmåner den här gången så tyckte hon fortfarande inte att de var bekväma under rumpan och runt benen, jag tror hon ogillar att de sitter åt där så det blir nog inga fler av den här modellen till henne.

Material

Mönster:

Tyg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *