Eftersom Mellan behöver T-shirts så tänkte jag göra en för Runis Bingo. Jag har använt mönstret tidigare till Lilla. Trots att jag då tyckte att den var lite trång i halsen så valde jag att använda mönstret rakt av. Jag har använt en storlek större än han har så att den blir lite rymligare. Jag valde också att mudda halsen, både för att jag tycker att det är lättare och snabbare just nu (måste bli vän med kantbandaren igen) men också för att jag inbillar mig att mudden är lite mer eftergivsam.

Jag valde att fålla både ärm och nerkanten. Jag misstänker att jag fick en liten vinkel när jag lade till sömnsmånen för den blev lite spänd men eftersom den är större än hans arm är det inga problem.

Jag valde att skära av bastycket rakt så att den inte blev lika lång bak (den är fortfarande lite längre eftersom framstycktet har en båge.

Jag vet inte riktigt varför men jag är inte så förtjust i modellen på honom, kanske är det just att den är lite svängd och jag är van med med raka modeller på t-shirts för både flickor och pojkar.

(på bilden har han även sina dinobyxor på dig som jag sydde för några dagar sen)

Material

Mönster:

Tyg:

  • Bomullstrikå med Paw Patrol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *